Jennies HelhetsHälsa

Förena kropp och själ

Sammankomster med Soul Body Fusion

När vi föds vibrerar vår kropp och själ på samma frekvens. Genom livet är vi med om många mer eller mindre svåra händelser som gör att vi förlorar en del av kontakten med vår själ. Kroppen och själen är inte längre i harmoni med varandra.
Den största delen av befolkningen går runt med en inre oro och stress, vilket kan göra att de söker efter frid eller tillfredsställelse i yttre saker. Det kan bli svårt att vara här och nu och vi hamnar ständigt i tankar om framtid eller dåtid. Hur känns livet för dig? Upplever du att din kropp och själ är ett?

Hur kan det då kännas när kropp och själ är i harmoni med varandra?
Att vara i harmoni kan upplevas som att livet är i ett flöde oavsett vad som händer. Där varje möte är ett möte i acceptans och en vetskap om att allt är som det ska vara just nu. Vi känner en inre frid djupt inom oss som inte förändras även om förändringar äger rum i det yttre.

Genom att lära dig att bli mer medveten och närvarande i din kropp och själ kan du få ett rikare liv där hjärtat kan guida dig åt rätt håll. Att förena kropp och själ, hjälper dig att finna harmonin.

Det finns olika sätt hur man kan hjälpa kropp och själ att förenas. Ett sätt är Soul Body Fusion som kommer från Jonette Crowley. Själv upplever jag att det har hjälpt mig att hitta min inre frid, som kan ske i harmoni. Mitt hjärta växer sig större och större på en oändlig resa som innebär ro och frid i min kropp.

Skulle du vara intresserad av att finna din inre frid?

Jag håller i sammankomster där du lär dig uppleva din kropp, din själ, ditt space och din helhet. Genom det kan du också lära dig att hitta din inre frid. Den röda tråden kommer vara Soul Body Fusion som hjälper dig att förena din kropp och själ och därigenom uppleva och lära känna din kropp och på så vis bli mer medveten. När det sker kan också en högre energifrekvens manifestera sig i dig, det ger dig tillgång till mer information från det högre medvetandet.

Upplever du att detta skulle vara något för dig, skicka då in din intresseanmälan. Dessa sammankomster återkommer.

Vad andra har sagt om sammankomsterna

Kursen har varit väldigt nyttig för mig. Att stanna upp och känna sin kropp är utmanande och svårt men ger en underbar känsla och jag har fått många nya redskap för att kunna hantera olika händelser i livet. En spännande resa har börjat ??

Katarina

 

Vill beskriva en känsla jag har upplevt o upplever just nu för stunden.
Det började i feb /mars  2019 när jag  fick en inbjudan till att få pröva på SBF och Kraniosakral terapi  hos Jennie.
Har varit en som har tyckt det var lite så kallat ”spöklikt” men jag var tvungen att pröva något för att komma vidare efter 17 års elände.
Jag föll pladask kan jag meddela för denna oerhört goda o framförallt lugna metod o allt som krävdes var att slappna av o känna efter.
Det är sant att andning, koncentration o framför allt att verkligen känna efter kunde göra sån otrolig nytta.
Jag går regelbundet minst 1 ggr/ månad på behandling hos Jennie o hon kom med en idé att hon skulle ha en kurs i att hitta sin inre frid genom SBF och meditation.
Det slutade med att jag anmälde mig till kursen som heter Förena kropp o själ känsla. Den var planerad till 3-4 ggr först med 2 v uppehåll o sen blev 3 o den sista var ca 4-5 veckors uppehåll.
Jag glömmer aldrig den första träffen…ensam kille med 5 tjejer, hur skulle detta gå?. Vid ett första intryck på en annan människa så stämmer jag iallafall av med hur dom beter sig o hur känslan var.
Jag tror alla var nervösa o väldigt blyga men vi var där o fick känna på den otroliga känslan som uppkommer vid en sån här typ av träff.
Jag /Vi eller rättare sagt ingen visste något om hur det kommer att sluta med tanke på att ingen av vi deltagare visste något om varandra.
Jennie drog i gång kursen o jag säger att lugn o ro o framför allt lyssna o lära var på högsta nivå på oss deltagande.
Vi pratade o mediterade  o den första dagen så hade jag fått 5 st otroligt viktiga personer i mitt liv som alltid kommer finnas där som mina vänner.
Jag reagerade skarpt på att hundar/ hästar kunde infinna sig i samma känsla  som oss människor.
Vi alla var blyga o tysta men redan efter lunch så hade alla öppnat upp sig o delat med sig av hur dom känner sig o det var en fantastisk upplevelse.
Det var skratt o det var tårar o alla talade med varandra …detta har varit till en stor nytta o jag är tacksamma att jag fick den möjligheten att få infinna mig med den typ av behandling.Tack Jennie?

Thomas

 

Det var stärkande att få träffa fler med liknande själar och få en möjlighet att dela erfarenheter, tips och råd. Jennie guidade oss väl och förtroendeingivande genom träffarna. Ännu har jag mycket att jobba med för att nå dit jag vill, att kunna lita på mitt inre och leva i harmoni med mig själv och andra, men tack vare Jennie och de övriga i gruppen har jag fått goda redskap att använda på vägen.

Therese