Jennies HelhetsHälsa

Referenser häst

Jennies behandlingar och samtal har ökat min livskvalité betydligt! När hästarna blir behandlade är det magiskt att se deras lugn och hur nöjda dom blir. Utöver detta har Jennie ökad välbefinnandet för mig och hästarna i vår kommunikation.

Jackie

 

Jennie har en underbar gåva att kunna hjälpa varje individ att bli sitt bästa. Gäller både människor och hästar. Mina varmaste rekommendationer!

Caroline

 

Jennie har en väldigt härligt lugnande och läkande energi, och är mycket inkännande och duktig. Jag har dels fått behandlingar för egen del, och så har Jennie behandlat mina hästar. Vi är alla väldigt nöjda med sessionerna♥️

Susanna

 

Jennie är väldigt lugn och trygg med hästarna som hon behandlar. De får snabbt förtroende för hennes händer och det hon gör. Hon är känslig för hästens signaler och hittar mycket dolda svagheter till hjälp för hästen och hästägaren. Jag rekommenderar henne varmt.

Louise

 

Jennie är jätteduktig på att se problemet och behandla precis det som behövs. Dessutom på ett sätt som får hästen att slappna av och ta emot.

Elisabeth

 

Hästarna älskar Jennie

Lena