Jennies HelhetsHälsa

Upplevelser av Soul Body Fusion

Här under kan du läsa några ord om vad andra har upplevt av att göra Soul Body Fusion. Personerna här under har gjort det tillsammans med mig via distans 3 gånger var.
Soul Body Fusion kan man med enkelhet göra själv, det jag och många andra upplever är att det är kraftfullare att göra det tillsammans med någon. Du kan göra Sbf själv genom att bara läsa Boken ” Soul Body Fusion” eller gå in och titta på hennes youtube (film hittar ni längre ner på sidan).
Är du intresserade av att köpa boken ” Soul Body Fusion” av Jonett Crowley, finns den att köpa hos mig för 200.-

Jag läste Örnen och Condoren, samt Förena kropp och själ med Soul Body Fusion, av Jonette Crowley för några år sedan. Det kändes väldigt bra för mig. När Jennie Nordström på Jennies Helhetshälsa skrev på Fb att hon gjorde SBF och då även på distans, så ville jag gärna göra detta.
Vid första tillfället så såg jag kropp och själ synkades i en dansande spiral. Jag länkade även in mina njurar som jag såg en halvmeter bakom min kropp. När allt synkades blev jag varm i mina händer, lugn och jordad. Vi hade en liten paus innan del 2. Då gick kropp och själ snabbt ihop och det kändes mycket mellan mina skuldror, gick vidare ner till sacrum som breddades. Även njurar och urinledare expanderade. Ögonen öppnades inåt mot själen.
På kvällen hade jag mer energi än vanligt. Jag drömde också mycket den natten.
Efter en vecka gjorde vi nästa SBF. Jag blev varm i mina händer och vid bröstryggen. Jag kände en tacksamhet och kärlek till mig själv. Jag fick också en hastig kontakt med ett litet embryo, vilket jag ännu inte visste om fanns. Det fick jag veta dagen efter….
Sedan gjorde vi en hjärtaktivering som blev ett kraftfullt fält runt om hjärtat, som expanderade.
Till sist SBF del 2. Jag blev åter varm runt njurar/binjurar, och urinledare. Kropp och själ i en spiral som blev en stark fontän. Värme från bäcken och upp, samt ner till fötterna. En stor ängel uppenbarade sig, samt hästar.
Den tredje och sista Sbf efter två veckor. Värme i händer, mycket som jobbar i bröstrygg. Såg kropp och själ som snett ovanifrån. Hästarna med direkt. Jennie satt denna gång med sina hästar också.
Vid hjärtkontakten fick jag återigen kontakt med det lilla växande embryot.
Vid avslutande SBF kändes allt i harmoni. Allt landar och blir lugnt.

Resultat av dessa tillfällen är att jag har kommit i mer harmoni med mig själv. Jag känner ett större lugn i mig själv, och tycker även att jag sover bättre. Jag brukar göra SBF innan jag somnar, vilket känns väldigt skönt att somna till.
Att få SBF med Jennie är verkligen att rekommendera! Hennes lugna sätt att få kropp och själ att hitta varandra känns så bra. Jag är verkligen glad att jag fått denna möjlighet.

Mona-Lisa Bäckevik

 

Jag har gjort tre sessioner med Jennie. Vid varje har vi gjort två gånger sbf och med hjärtkontakt emellan.
Det är ett härligt rum att vara i. I kontakt med sig själv och med mänsklig kontakt på avstånd. Det är lugna och angelägna tillfällen och jag har haft olika upplevelser vid de olika tillfällena. Det blir en djup avslappning men också djup närvaro.
Första sessionen var okomplicerad och skön. Jag hamnade i ilska och kände mig arg på allt under veckan därefter. Arg på personer som jag tyckte ha behandlat mig fel, på personer som jag känner hindrar mig osv. En ständigt närvarande ilska. Den andra sessionen var lite annorlunda, skön men jag var mer medveten om min kropp och mitt sinne då. Under veckan därefter har jag varit sorgsen och gråtit mycket efter förluster av två nära släktingar. Jag har haft bra idéer på jobbet och kommit framåt i många frågor nu när ilskan gett vika.
Tredje sessionen pendlade jag mellan djup avslappning och häftigt uppvaknande med frågan var jag var och vad jag gjorde. Det tog lite tid för mig att orientera mig i tid och rum. Under andra varvet sbf fick jag starka reaktioner i bröstet, ovant men inte obekvämt. Inga klara tankar som jag minns. Hade lite tryck i bröstet en stund efteråt och hög aktivitet i ländryggen som kändes bra. Lite ryckningar i benen och lite myrkrypningar efter ett tag. Mest påtagligt är tryck över vänster bröst upp mot axeln men också känsla av lugn och ro. Lite spänd i käken också. Under dagarna därefter var jag väldigt trött.
Effekten av sbf är påtaglig. Jag försöker göra intentionerna några gånger i veckan och jag känner mig mer balanserad.
Vänligast

Louise