Jennies HelhetsHälsa

Lyssna till ditt inre med stöd av djur och natur

   Lyssna till ditt inre med stöd av djur och natur

Har du någon gång känt att naturen och djuren har försökt att säga dig något? Kanske du redan har förstått att de pratar med dig!
Under denna kursen kommer vi genom olika kreativa övningar att öppna upp för kommunikationen med djuren och naturen. Övningarna bjuder in till att bli guidad av djuren och naturen för att komma närmare ditt inre. Kommunikationen ger en ökad ödmjukhet och empati för livet, vilket ger oss en mjukare vardag med större tacksamhet. I det inre kan vi finna mer ro, stillhet och kreativitet i livet.

Du kommer kunna lägga till en Kraniosakral behandling till rabatterat pris en gång i månaden för att hjälpa dig att finna en ännu djupare stillhet och en större hälsa i din kropp. Stillheten kommer att öppna upp ännu mer för visdomen som finns inom dig.

Kursen utgår ifrån min gård i Lur nära skog och vatten. Kursen kommer att hållas ute och vi kommer kunna hålla social distansering. Egen mat och dricka medtages.

Plats: Lur 1046, 282 76 Hästveda
Anmälan till: jennie@jhelhetshalsa.se /messenger
Max 10 deltagare per kurs grupp
Anmälnings villkor: Anmälan är fullständig när anmälningsavgiften om 350 kr swishat till 1232275683 (Jennies Helhetshälsa) Sista anmälnings dagen är 1 maj 2022
Ingen hästvana krävs

Är det något som vibrerar i ert inre att våga ta steget tillsammans med mig, djuren och naturen!

Vi hälsar er varmt välkomna

Just nu ingen planerad kurs start för 2022, vid intresse av kursen ring eller maila mig.