Jennies HelhetsHälsa

Vilken terapeut eller terapiform ska man välja?

Det viktigast i livet är att våga följa sitt hjärta, sin inre röst och att våga gå bortom sin rädsla. Att välja vilken terapeut eller terapiform du eller hästen ska få kan endast ditt hjärta hjälpa dig med. Våga öppna hjärtat och känn efter, är det någon nyfikenhet eller känsla som vaknar hos dig när du läser min sida. Ta kontakt med mig.

En liten del av mig

Under mitt liv har jag alltid haft en inre längtan att hjälpa både djur och människor, men inte vetat hur. När Kraniosakralterapi kom in i mitt liv visste jag att jag hade hittat en till bit av min väg. För mig är det en gåva att få jobba med både djur och människor och inte bara var för sig utan även tillsammans. Jag älskar att utvecklas och hitta fler bitar att bygga det jag känner är rätt för mig. En spännande väg, där jag måste våga släppa rädslor och lita på att livet ger mig det jag behöver. När jag göra det med nyfikenhet och närvaro att bara vara där jag är just nu, ger det mig ett harmoniskt liv.

Vi behöver alla ta hand om vår kropp och själ för att må bra och kunna leva ett fint liv här på jorden. Vi behöver lära oss att förena oss på ett andligt plan såväl som ett fysiskt. Jag är en länk som finns här för att hjälpa er med det, en länk för att förbinda dig, djuren och naturen. Att få vara med på din/er resa och guida dig och din kropp att hitta er inre kraft till läkning, både fysiskt och psykiskt, är min väg att vandra.

Jag erbjuder er olika sätt att hitta dit, då det är olika för alla. Vi behöver våga öppna våra hjärtan för att se skönheten i livet. Det viktigaste för dig är din egen väg, våga släpp dina mönster och bjud in till förändring.

 

Varför välja Kraniosakralterapi ?

När jag stötte på Kraniosakralterapi för 20 år sedan, var det den behandling som kunde läka min skadade svanskota. Denna behandlingsform kan hjälpa din kropp och själ från fysiska åkommor som huvudvärk, olika sorters värk, snedhet i kroppen, muskelspänningar med mera.  Kraniosakralterapi kan även hjälpa mot stress, oro, ångest. Min vördnaden är stor för denna fantastiska behandlingsmetod.
Skulle du känna att du vill prova på behandlingen men bor för långt bort eller inte vill gå till mig, hittar du fler terapeuter för människa på www.kstf.se och häst på www.kstf-h.se

Vi har alla olika vägar att vandra, så gå den väg som är rätt i ditt hjärta.”