Jennies HelhetsHälsa

Hjärtkontakt

Lejonet talar till oss (källa: Solögas bok Djurens språk). ”Du äger ett stort hjärta och just det är din sanna styrka. Kom ihåg att ett öppet hjärta – det är ett modigt hjärta. Var stolt över vem du är. Låt nu världen ta del av din begåvning och din visdom. Din gåva är att tala till världen och att världen lyssnar till dig.

Hjärtkontakt har för mig blivit otroligt viktigt i mötet med både människa och häst. Mötet genom hjärtkontakt blir kravlöst med känslan av att respektera den andres utrymme. Skulle du själv vilja uppleva ett möte med din häst genom hjärtat? Innan din hästs kraniosakrala behandling guider jag dig och ger er möjligheten att förenas på ett annat plan. Finns även möjlighet att få möta mina hästar och få behandling ute i stallet tillsammans med hästarna.

 

Ni kanske är några stycken i ett stall som skulle vilja ha ett djupare möte med era djur? Då får ni lära er att ta hjärtkontakt samt hur vi genom vår egen kropp kan uppleva våra hästar. Vi kan även lösa upp spänningar och blockeringar. Tveka inte att höra av er så ordnar vi ihop något som passar.